Organinės maisto medžiagos | Epamokos.pedagogas.lt

Organinės maisto medžiagos

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

Įvadas

1/13

00:00:52

Maisto medžiagos

2/13

00:01:47

Angliavandeniai

3/13

00:02:05

Skaidulinės medžiagos

4/13

00:01:22

Pirma užduotis

5/13

00:00:29

Baltymai

6/13

00:02:43

Antra užduotis

7/13

00:01:43

Atsakymas

8/13

00:00:49

Riebalai

9/13

00:01:51

Trečia užduotis

10/13

00:00:27

Apibendrinimas

11/13

00:00:31

Įtvirtinimo užduotis

12/13

00:00:21

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

13/13

Klasė: 9

Uždaviniai:

  1. nurodyti maiste esančias organines medžiagas ir jų reikšmę organizmui;
  2. išsiaiškinti problemas, kylančias dėl per didelio arba per mažo šių medžiagų vartojimo.

Klasės darbas:

pamokoje mokiniai išsiaiškins, kokias organines medžiagas gauname su maistu ir kuo jos svarbios mūsų organizmui.

Lektoriai

Ramunė Kijauskienė

Ramunė Kijauskienė

- Biologijos mokytoja metodininkė, turinti 27 metus darbo patirties. - El. vadovėlio „Integruotas gamtos mokslų mokymas. 5 klasė“ autorė.

Daugiau apie lektorių

Atsiliepimai