Organinės maisto medžiagos

  • 1.
    Įvadas
    0:00:52
  • 2.
    Maisto medžiagos
    0:01:47
  • 3.
    Angliavandeniai
    0:02:05
  • 4.
    Skaidulinės medžiagos
    0:01:22
  • 5.
    Pirma užduotis
    0:00:29
  • 6.
    Baltymai
    0:02:43
  • 7.
    Antra užduotis
    0:01:43
  • 8.
    Atsakymas
    0:00:49
  • 9.
    Riebalai
    0:01:51
  • 10.
    Trečia užduotis
    0:00:27
  • 11.
    Apibendrinimas
    0:00:31
  • 12.
    Įtvirtinimo užduotis
    0:00:21

Priskirti

Klasė: 9

Uždaviniai:

  1. nurodyti maiste esančias organines medžiagas ir jų reikšmę organizmui;
  2. išsiaiškinti problemas, kylančias dėl per didelio arba per mažo šių medžiagų vartojimo.

Klasės darbas:

pamokoje mokiniai išsiaiškins, kokias organines medžiagas gauname su maistu ir kuo jos svarbios mūsų organizmui.

15 min.
+ Klausimai lektoriui

Pedagogas.lt

pedagogas.lt
Pedagogas.lt –tai nuotoliniai kvalifikacijos tobulinimo mokymai, kursai ir seminarai (webinarai) pedagogams.