Virškinimo sistemos fermentai | Epamokos.pedagogas.lt

Virškinimo sistemos fermentai

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

Įvadas

1/12

00:01:21

Fermentų savybės ir reikšmė organizmui

2/12

00:04:02

Pirma užduotis

3/12

00:00:14

Atsakymas

4/12

00:00:29

Virškinimo fermentai žmogaus organizme

5/12

00:01:22

Antra užduotis

6/12

00:00:15

Atsakymas

7/12

00:00:13

Praktinis darbas

8/12

00:01:08

Atsakymas

9/12

00:00:14

Apibendrinimas

10/12

00:00:20

Įtvirtinimo užduotis

11/12

00:00:24

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

12/12

Klasė: 9

Uždaviniai:

  1. nurodyti virškinimo sistemoje išskiriamus fermentus (seilių amilazė, pepsinas, kasos amilazė, tripsinas) ir jų funkcijas;
  2. paaiškinti fermentų veikimo principą;
  3. nurodyti fermentų veiklai tinkamas sąlygas.

Lektoriai

Ramunė Kijauskienė

Ramunė Kijauskienė

- Biologijos mokytoja metodininkė, turinti 27 metus darbo patirties. - El. vadovėlio „Integruotas gamtos mokslų mokymas. 5 klasė“ autorė.

Daugiau apie lektorių