Virškinimo sistemos fermentai

  • 1.
    Įvadas
    0:01:21
  • 2.
    Fermentų savybės ir reikšmė organizmui
    0:04:02
  • 3.
    Pirma užduotis
    0:00:14
  • 4.
    Atsakymas
    0:00:29
  • 5.
    Virškinimo fermentai žmogaus organizme
    0:01:22
  • 6.
    Antra užduotis
    0:00:15
  • 7.
    Atsakymas
    0:00:13
  • 8.
    Praktinis darbas
    0:01:08
  • 9.
    Atsakymas
    0:00:14
  • 10.
    Apibendrinimas
    0:00:20
  • 11.
    Įtvirtinimo užduotis
    0:00:24

Priskirti

Klasė: 9

Uždaviniai:

  1. nurodyti virškinimo sistemoje išskiriamus fermentus (seilių amilazė, pepsinas, kasos amilazė, tripsinas) ir jų funkcijas;
  2. paaiškinti fermentų veikimo principą;
  3. nurodyti fermentų veiklai tinkamas sąlygas.
10 min.
+ Klausimai lektoriui

Pedagogas.lt

pedagogas.lt
Pedagogas.lt –tai nuotoliniai kvalifikacijos tobulinimo mokymai, kursai ir seminarai (webinarai) pedagogams.