Žvėrių urvų piešimas | Epamokos.pedagogas.lt

Žvėrių urvų piešimas

Dalintis

Mokymo dalių sąrašas

Instrukcija pedagogui

1/4

00:00:57

Įvadas. Žvėrių urvų piešimas

2/4

00:02:16

Žvėrių urvų piešimas

3/4

00:09:00

Įvertinkite žiūrėtą mokymą

4/4

Epamokėlė – tai aktualus ir šiuolaikiškas skaitmeninis ugdymo turinys ikimokykliniam ugdymui. 
Epamokėlės tikslas – būti įtraukia mokymosi forma šiandieniniems vaikams bei pagalbos priemone visiems ikimokyklinio ugdymo pedagogams rengiant savaičių planus, ieškant idėjų veikloms bei užduočių ir kūrybinių darbų, atitinkančių vaikų amžių ir raidą. Naudojantis Epamokėle galite iš anksto pasiruošti veikloms, pamokėlę sustabdyti ir jos metu atlikti užduotis drauge su savo auklėtiniais.

Labas, vaikai! Su Jumis sveikinasi dar vienas naujas mokytojas, miško mokytojas Raimundas Ereminas! Tik įsivaizduokite, jis atėjo pas mus tam, kad papasakotų Jums, draugai, apie miško stebuklus, augalus ir gyvūnus, mokys pėdsekystės meno, atpažinti gyvūnų urvus... oi, neatskleiskime iškart visų miško paslapčių! Pradėkime nuo pradžių. Šeštojoje pamokėlėje drauge su miškininku Raimundu:

- vaikai sužinos, kokie gyvūnai gyvena urvuose

- kuo skiriasi gyvūnų urvai ir mokysis nupiešti skirtingų gyvūnų urvus

Pradėkime pažintį su gamtos pasauliu!

Dalis idėjų pamokėlėms paimtos iš autoriaus knygos „Jurgelis miškauja“, o, norintys įsigyti knygą ir patys pasimokyti atrasti ir tyrinėti miško paslaptis, gali ją įsigyti čia: https://www.knygos.lt/lt/knygos/jurgelis-miskauja/

Lektoriai

Raimundas Ereminas

Raimundas Ereminas

Miškininkas

Daugiau apie lektorių