Mokymo dalių sąrašas
Įvadas
1/12
00:01:21
Fermentų savybės ir reikšmė organizmui
2/12
00:04:02
Pirma užduotis
3/12
00:00:14
Atsakymas
4/12
00:00:29
Virškinimo fermentai žmogaus organizme
5/12
00:01:22
Antra užduotis
6/12
00:00:15
Atsakymas
7/12
00:00:13
Praktinis darbas
8/12
00:01:08
Atsakymas
9/12
00:00:14
Apibendrinimas
10/12
00:00:20
Įtvirtinimo užduotis
11/12
00:00:24
Įvertinkite žiūrėtą mokymą
12/12
Virškinimo sistemos fermentai
Bendra trukmė 0h 10m
Mokymų dalių viduje: 11
Mokymo dalių sąrašas
Įvadas
1/12
00:01:21
Fermentų savybės ir reikšmė organizmui
2/12
00:04:02
Pirma užduotis
3/12
00:00:14
Atsakymas
4/12
00:00:29
Virškinimo fermentai žmogaus organizme
5/12
00:01:22
Antra užduotis
6/12
00:00:15
Atsakymas
7/12
00:00:13
Praktinis darbas
8/12
00:01:08
Atsakymas
9/12
00:00:14
Apibendrinimas
10/12
00:00:20
Įtvirtinimo užduotis
11/12
00:00:24
Įvertinkite žiūrėtą mokymą
12/12
Įsigykite šį mokymą
5,00 €
Populiariausia
0,00 €
Narystės kaina tik
7,00 €
5,95 € / mėn.